Iveco 70c är en bra buss

En bra modell av buss är Iveco 70c. Letar du efter en Iveco 70c buss, så kan du vända dig till Svenska EA bussar. Hos dem finns det en mängd olika modeller av Iveco. En av dessa är Iveco Rapido, som helt enkelt har byggts på chassit från en Iveco Daily 70C. Denna buss är mycket flexibel och har upp till 33 platser. Den kan användas som en minibuss för företaget, för att köra resor med eller som en mindre skolbuss. Denna modell av buss har även motorer upp till 210 hk. Alla är HVO-certifierade. Dessa tillsammans med Hi-Matic automatlåda bidrar till komfort, driftsäkerhet och låga ägandekostnader.

Buss byggd på en Iveco Daily 70C

Om du tycker att en Iveco 70c buss låter intressant eller att en buss byggd på dess chassi är något för dig, så se till att kolla in hemsidan som Svenska EA bussar har. De har dessutom en massa andra bra bussar för en mängd olika behov. Detta företag är idag en betydande leverantör på mindre och medelstora bussar byggda främst på Iveco och Mercedes chassi.

Så oavsett om du är ute efter en skolbuss, en turistbuss eller en buss för företaget så kan du hitta det du behöver hos Svenska EA bussar.

Satsa på en bra buss för dina behov

Svenska EA bussar har ett noga utvalt sortiment av bussar, som är anpassade efter olika behov. De har olika stora bussar, varav en del kan levereras omgående. De har även bra begagnade bussar på lager. Vill du se vad de har för bussar, besök deras hemsida där det finns bilder på alla bussar.