Smart körjournal för privat bil

Letar du efter en körjournal för privat bil? Att använda körjournal privatbil är smart, om det är så att du även har den i tjänsten. Ett bra ställe att vända dig till för att hitta en riktigt bra körjournal, det är Jirocom. De har en elektrisk körjournal som heter au2:ONE. Med den så loggas allt helt automatiskt. Du kan sedan ta detta underlag för att använda till det du behöver. i denna körjournal har du även smarta funktioner som inbyggd fartkameravarnare och koll på allt som har med trängselskatt att göra.

Använda körjournal för privatbilen

En körjournal för privat bil som även används i tjänsten är smart. Det gör det mycket enklare för dig att kunna dela upp de körningar du gör privat och de körningar du gör i tjänsten. Hos Jirocom finns det flera produkter:

  • au2:ONE - Helautomatiskt körjournal
  • au2:TRIP - En tracker till maskin & fordon
  • au2:FREE - Gratis digital körjournal

När du kör mycket, både privat och i jobbet, så är det bra att kunna separera dessa körningar. Det utan att manuellt behöva skriva ner allt. Det är supersmidigt att ha en elektrisk körjournal som sköter alla delarna åt dig.

Flera smarta funktioner

Med Jircoms elektrisk körjournal så kan du dels få hjälp med att logga alla körningar, dels finns det även andra smartas funktioner. Till exempel så har den en inbyggd fartkameravarnare i sig. Det så att du har koll på var alla fartkameror är. Med denna elektriska körjournal får du även hjälp att logga passager vid betalstationer, så att trängselskatten blir rätt.