Hitta en bra barncykel 18 tum

En barncykel 18 tum passar barn i åldern 5–6 år, eller om de har en längd på 110–130 cm. Du kan hitta barncykel 18 tum på Pukyshop. När du ska köpa cykel till ditt barn, så är det främst barnets längd du ska utgå från, men åldern kan vara ett bra riktmärke. De barncyklar du kan hitta hos denna butik är alla säkra och pålitliga. Du kan hitta söta barncyklar, coola barncyklar och klassiska barncyklar. Låt gärna ditt barn vara med och välja sin egen cykel!

Bra barncyklar i 18 tum

Du kan som sagt hitta barncykel 18 tum hos Pukyshop. De har även cyklar i andra storlekar från 12 tum upp till 26 tum. Utöver det så har de även balanscyklar, sparkcyklar och trehjulingar. De har även en hel del tillbehör som kan vara bra att satsa på, bland annat:

  • Cykelhjälmar
  • Cykellås
  • Stödhjul
  • Cykelflaggor
  • Ringklockor

Sedan finns det även tillbehör som pakethållare, stänkskärmar och en massa mer. Det allra viktigaste tillbehöret ditt barn ska ha, det är så klart en cykelhjälm. Det är lag på att barn upp till 15 ska bära en sådan. Men det är bra att bära en sådan även efter, så även du som vuxen som cyklar bör satsa på en bra hjälm! Sedan är det inte fel heller att ha ett bra cykellås, så att det går låsa fast cykeln då den inte ska cyklas på. Det så att den inte blir stulen. Sedan är det valfritt vad för andra tillbehör du vill satsa på.