Behöver du hyra ett släp i Karlshamn?

Är det så att du behöver hyra ett släp i Karlshamn? Du kan hyra släp i Karlshamn via Bilmekano! Det spelar ingen roll om det är så att du ska flytta, rensa och åka slänga saker eller använda släpet för att få hem nya möbler. Du kan hyra ett släp till bra pris så länge du behöver. Hos Bilmekano finns det även andra bra tjänster:

  • Service
  • Reparation
  • Däck
  • KCR effektboxar

Så behöver du laga bilen eller ge den en service så kan de hjälpa dig med det. De kan även hjälpa dig med att byta däck, förvara dem eller om du behöver köpa nya. De kan även hjälpa dig med annat som har med din bil att göra.

I Karlshamn kan du hyra ett släp

När du behöver hyra släp i Karlshamn så kan du som sagt vända dig till Bilmekano. Hos dem finns det dels ett gallersläp med 2,51 x 1,45 m invändigt mått dels en hästtransport. Ibland är det ju ett måste att ha ett släp för att kunna transportera med. Att köpa ett eget är ett alternativ men ska du bara använda det för enstaka gånger, så är det smartare att hyra ett.

Gallersläpet som finns hos Bilmekano är extrautrustat och har frontutlastning med en kombiramp. Den passar bra om du ska slänga större saker, hämta hem en möbel eller om du ska flytta.

Om du behöver transportera din häst så kan det vara smart att hyra deras hästtransport. Du kan hyra den över ett dygn eller över en hel helg.