Sugen på att skaffa dig en UTV fyrhjuling?

Har du funderat på att skaffa en UTV fyrhjuling? Om du vill, köp en UTV hos MC-Guiden AB. UTV står för utility task vehicle. En fyrhjuling i denna modell, den påminner lite om en golfbil kan man säga. Det som skiljer den från en ATV är att en UTV har mer billiknande kontroller. Det med en ratt, pedaler samt en sits.

Välja en ATV eller en UTV fyrhjuling?

Vet du inte riktigt om du ska ha en UTV fyrhjuling eller en ATV fyrhjuling? Dessa skiljer ju sig en del åt. ATV står för All Terrain Vehicle och är kanske det som de flesta tänker på när man talar om fyrhjulingar. Den går bra att använda i en mängd olika situationer. Den fungerar i olika terränger och du sitter på den som du sitter på en motorcykel kan man säga, då det finns en sadelliknande sits och styre.

En UTV är ofta vanlig att se på golfbanor, parker, sportanläggningar med mera samt att den ofta har två säten bredvid varandra.

Hitta MC, UTV & ATV fyrhjuling

Oavsett om du ska köpa en MC, UTV eller en ATV fyrhjuling så kan du kolla in det sortiment som finns hos MC-Guiden AB. De är återförsäljare av:

  • Suzuki
  • Honda
  • Kawasaki

Hos dem kan du hitta ett brett utbud av motorcyklar samt att de även har en hel del inom både ATV och UTV. Hos dem kan du även hitta en hel del annan utrustning, tillbehör och reservdelar. Sedan har de även en verkstad där du kan få hjälp med att laga eller serva det fordon du köpt.